Råd & Vejledning

Carportens A-Å

Når man overvejer at anskaffe sig en carport eller lignende (småhusreglementet) så kan man passende følge denne vejledning. Men husk på at dette kun er en vejledning og ikke 100% sikker vej til at etablere en carport:

  1. Vælg den egnede carport og/eller skur løsning fra vores store katalog og sortiment.
  2. Kontakt din kommunes By & Plan afdeling. Dette gøres nemmest via kommunens hjemmeside hvor du i søgefeltet skriver ETABLERING AF CARPORT.
  3. Lav en tegning af grund med placering af hus samt placering og størrelse (B*L*H) på den ønskede carport løsning og angiv afstand fra carport til hhv. naboskel og vejskel. Send denne ind til kommunen. Kommunen har så typisk 2 uger til at svare på om det er muligt at etablere den ønskede carport eller om der skal søges dispensation (byggetilladelse).
  4. Tag gerne en snak med naboer om dit ønske om placering af carport. Godt naboskab er altid vigtigt.
  5. Når I er klar til at få en ny carport, så kontakt ALLVIEW og bestil jeres ønskede carport løsning.
  6. Der skal i første omgang graves og støbes punktfundamenter til carporten. Hvis I er i gang med nybyggeri og der ikke ligger fliser i indkørsel, så skal der afsættes en højde for den færdige flisebelægning så carport og evt. skur kan sættes i den korrekte højde. Det tager ca. en ½ dag at lave punktfundamenterne og I skal være hjemme så placeringen af carporten kan fastlægges.
  7. Husk på at en carport/skur har nedløbsrør som efterfølgende skal tilsluttes eksisterende regnvandsbrønd. Hvis der ikke er fliser i indkørsel, kan afløbsrør med fordel ligges inden fliserne etableres. Og el-kabel til strøm kan med fordel trækkes sammen med afløbsrør i jorden. Husk også at trække kabel til evt. ladestander til el-bil.
  8. Hvis I ønsker en skurløsning med carporten, så tænk over at skuret med sider placeres vandret så fliserne bør også ligge vandret hvor skuret placeres for at siderne kan komme jævnt ned mod fliseoverfladen.
  9. 1 uge efter at der er støbt punktfundamenter til carporten, kommer vi og monterer carport og evt. skur op. Dette tager fra 1 til 3 dage afhængig af valg af carport løsning.
  10. Når carporten er monteret skal I melde dette ind til BBR for at carporten går under husets forsikring.

Professionel montering af din carport

Vores professionelle montører tager godt hånd om dit projekt og garanterer for at godt stykke arbejde.

Vores montører er nøje udvalgte og har mange års erfaring med opstilling af carporte. De arbejder med præcision og omhu for at sikre, at hver eneste carport er monteret korrekt, sikkert og stabilt. Dette betyder, at du kan have fuld tillid til, at din nye carport vil stå imod både vind og vejr.

Montører fra Allview Carporte foran deres varevogn