Se vores store udvalg af carporte i stål her

Dansk design ✔️

Alle Allviews carporte er arkitekttegnede og med henblik på at levere et moderne og tidsløst design.

CE-godkendt ✔️

Vores modeller er testede og CE-godkendte af Teknologisk Institut.

Allview Carporte CUBUS single carport

✔️ LED-lys

Alle vores carporte er med indbygget LED-lys, så du altid har et klart overblik – selv i mørke tider.

✔️ Høj kvalitet

Vi produceret efter de højeste standarder og bedste materialer for vores carporte

Single Carporte

Vores enkelt Carporte er produceret i galvaniseret stål og herefter sprøjtelakeret i en særdeles vejrbestandig gråsort nuance (RAL7021).

Både CALUX og CUBUS carportene kommer med en lyspakke bestående af 4 LED lys placeret i hvert af de 4 ben.
Derudover leveres carportene som standard med vores velkendte særdeles stærke og bronzefarvede Polycarbonatplader som dels har den fordel at der kun er en lysgennemtrængning på 10 % og at de dermed giver skygge til bilen og dels betyder at man ikke kan se snavs, blade, pollen mm som lander på taget.

CALUX® er en let og elegant stål-carport med de enkle linjer der passer ind i det traditionelle byggeri.
CUBUS® er en elegant stålcarport med stramme linjer der passer ind i det moderne byggeri
CUBUS-L® er en elegant stålcarport med stramme linjer der passer ind i det moderne byggeri​

Dobbelt Carporte

Brug for en dobbelt carport? Allview producerer to typer af dobbelte carporte; CUBUS & CALUX.
Materialerne består hovedsageligt af stål og komposit og begge modeller er testede og CE godkendte af Teknologisk Institut. Begge modeller er produceret efter de højeste standarder og i de bedste materialer.

Alle vores dobbelte carporte er produceret i galvaniseret stål og herefter sprøjtelakeret i en særdeles vejrbestandig gråsort nuance (RAL7021).Begge modeller kommer med en lyspakke bestående af 4 LED lys som er placeret i hvert af de 4 ben på dobbelt carportene.

CALUX® er en let og elegant stål-carport med de enkle linjer der passer ind i det traditionelle byggeri.
CUBUS® er en elegant stålcarport med stramme linjer der passer ind i det moderne byggeri

Skur og Hegn

Et CUBIC skur er til dig der har brug for enten et redskabsskur, cykelskur eller depotrum. Alle vores skure er produceret i galvaniseret og sprøjtelakeret stål og med komposit beklædning. Skurene er designet til at matche alle vores carporte og andre løsninger. CUBIC skur leveres både på standardmål 3 x 3,3 og på specialmål.

Allview Carporte kan også levere et hegn som matcher din carport, skur og skraldeskjul. Hegnet er ligeledes produceret i galvaniseret stål som efterfølgende er sprøjtelakeret i vores gråsorte signaturfarve (RAL7021). De tværgående “brædder” er lavet i vedligeholdsfri komposit. Hegnet leveres i vores standard mål: B:1,80 x H:1,80 m men kan også bestille på specialmål.

Et CUBIC skur er til dig der har brug for enten et redskabsskur, cykelskur eller depotrum. Alle vores skure er produceret i galvaniseret og sprøjtelakeret stål og med komposit beklædning.
Vi kan også levere et skraldeskjul som matcher din carport eller skur og. Skraldeskjulet er ligeledes produceret i galvaniseret stål som efterfølgende er sprøjtelakeret i vores gråsorte signaturfarve.

Allview Carporte Brochure

Allview Carportes brochuren præsenterer en overvældende variation af carporte til alle typer af biler og behov. Med sit kompromisløse fokus på kvalitet og design, tilbyder Allview et bredt udvalg, der kan tilfredsstille selv den mest krævende bilentusiast med vores enkelt- og dobbelt carporte i stål.

Allview carport brochure, information med mål og billeder