Hurtig og nem proces

Allview Carport process

Med Allview får du din nye carport leveret og monteret på din matrikel. Du skal bare vælge din favorit – så klarer vi resten. Det er en proces som går hurtigt og lever op til alle former for standarder! Vi er et professionelt team, som udfylder netop dit behov.

Allview Carporte 1

Bestilling

Vælg den carport, du ønsker at få leveret og monteret. Allview har et bredt udvalg af carporte, så du kan vælge den størrelse og det design, der passer bedst til dine behov og din stil. Hvis du har ydeligere spørgsmål skal du bare ringe og kontakte os, så tager vi en snak om netop dit projekt.
Allview Carporte 2

Levering

Efter at have modtaget din bestilling vil vi planlægge levering og installation af din carport. Vi vil sammen aftale en dato som passer netop dit behov, hvor efter vi vil levere din carport ansvarligt. Vi leverer problemfrit til hele landet!
Allview Carporte 3

Installering

Vores professionelle montører vil tage sig af installationen, så du ikke behøver at bekymre dig om noget. Når arbejdet er færdigt, vil de sørge for at rydde op og efterlade dit område i samme stand, som det var før installationen.
Allview Carporte CALUX dobbelt carport pressebillede

Læs mere omkring hele processen under vores side “råd og vejledning”. Her finder du alt den information du har brug for, til at klæde dig godt på til dit køb af en Allview carport.

Altid professionel montering af din carport

Vores professionelle montør tager godt hånd om projektet og garantere for at godt stykke arbejde.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med din carport fra Allview Carporte. Vi er stolte af vores montørers dedikation og håndværk og er overbeviste om, at du vil blive imponeret over deres professionalisme og det færdige resultat.

Montører fra Allview Carporte foran deres varevogn

FAQ

Allview carporte er unikke i deres nytænkende design, fremstillet med kvalitetsstål, og kan tilpasses kundernes behov og ejendom, selv efter montering.

Alle Allview produkter er CE-mærket, gennemgår kvalitetskontrol under ISO certificering og bliver kontrolleret af Teknologisk Institut/Dancert.

Prisen inkluderer en ‘Best In Class’ carport leveret og monteret på din matrikel uden kompromis på kvalitet eller funktionalitet.

Ja, Allview carporte kan udbygges med skur eller monteres med sider som afskærmning efter monteringen.

Ja, Allview carporte er designet til at matche dit hus og kan tilføre din ejendom værdi.

Nej, Allview håndterer hele processen. Du skal bare vælge din favorit carport.

Allview’s produkter bliver produceret på fabrikker, der er underlagt kontrol af Teknologisk Institut/Dancert.

Alle Allview produkter er CE-mærket og undergår nøje kvalitetstjek i henhold til ISO certificering før de forlader produktionen.