Vores mission

Missionen for Allview er at designe og producere carporte af bedste kvalitet. Vi stræber efter at skabe carporte, der kombinerer flot design, funktionalitet og holdbarhed. Allview er fokuseret på at levere løsninger, der imødekommer kundernes behov og forventninger på bedste vis.

Vores vision

Visionen for Allview er at være branchens førende leverandør af carporte. Vi ønsker at etablere os som det foretrukne valg af kunder, der søger en carport af høj kvalitet. Allview stræber efter at opbygge langvarige relationer med vores kunder ved at tilbyde enestående service, pålidelighed og innovative løsninger.

Mød vores mindre team

Altid klar til at hjælpe dig med opsætning af din ønske-carport

Peter Hedegaard, Indehaver

Med mere end 10+ år i carportindustrien har Peter styr på alt fra start til slut af processen med at få sat carportene op. Peter burde hedde kvalitet til mellemnavn, for det er det han leverer.

Jesper Hansen, Montør

Udover at være far til fire er Jesper ekspert i carport-opsætning. Som tidligere mekaniker har han fint styr på finmekanikken og sørger altid for at carportene står ligeså skarpt som hans egen Mercedes 1976 AMG

Søren Gade, Montør

Søren er glad, imødekommende - og så er han umådelig dygtig til at opsætte carporte. Med hans optimistiske perspektiv på livet, er intet carport-design umuligt. Og det viser han gang på gang!