Carporte til erhverv og større projekter disclaimer
Allview Carporte tyk linje

Carporte til Erhverv og større byggeprojekter

Under ses et udklip af vores seneste erhvervsprojekter. Vi hos Allview Carporte er anerkendt for vores kvalitetscarporte og styrker vores position gennem succesfulde partnerskaber med førende danske producenter. Vi leverer skræddersyede løsninger af carport, hegn, redskabsskur og skraldeskjul.

Allview Carporte design linje

Carport boligforeningsprojekt i Holbæk

Boligforenings projekt i Holbæk. CUBUS Carport konstruktion i stål til 15 biler samt Hcp-plads.

De nye carporte har ikke kun tilføjet et æstetisk strejf til ejendommen, men de har også forbedret forholdende for beboernes biler. Før implementeringen af carportene havde beboerne tidligere været udsat for vind, regn og sne, når de skulle parkere deres biler. Nu kan de trygt og beskyttet parkere under de moderne carporte, som er designet til at modstå de skiftende vejrforhold.

Allview Carporte design linje

Boligforeningsprojekt i Hedensted

Boligforening i Hedensted hvor der er opsat CARAT modulhegn til haveadskillelse og CUBIC depotrum til opbevaring.

I samarbejde med boligforeningen har vi bidraget til at forvandle deres boligområde til et moderne og stilfuldt miljø, der afspejler beboernes behov og æstetiske præferencer. Vores skure er designet med fokus på funktionalitet og holdbarhed, så beboerne kan opbevare deres ejendele sikkert og i stil.

For at sikre beboernes privatliv og skabe en følelse af tilhørsforhold har vi også leveret smukke hegn, der omkranser hver enkelt bolig. Hegnene er ikke blot funktionelle, men de tilføjer også en ekstra dimension af æstetik til ejendommen og giver beboerne en følelse af tryghed og komfort.

Allview Carporte design linje