Ring til os på 70 20 60 28

Calux

null
Calux dobbelt carporte

Se vores priser

elegant kvalitets carport

CALUX DOBBELT CARPORT

CALUX dobbelt carport er en elegant kvalitets carport i galvaniseret og derefter pulverlakeret stål – og med god plads til to biler. Eller en bil og en båd. Den neutrale, gråsorte farve(RAL7021) gør, at carporten kan placeres de fleste steder uden at larme i omgivelserne. Under den gråsorte, pulverlakerede overflade findes en galvanisering, der virker som ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Derfor yder vi også 10 års garanti mod gennemtæring. Det indbyggede LED lys sikrer nem parkering i mørke, og yder beskyttelse mod ubudne gæster. Der er mulighed for at få CALUX carport med endevæg og vægge i én eller begge sider eller med skur.

En veldimensioneret og vedligeholdelsesfri carport med tagrender, som sikrer en effektiv bortledning af regnvand, så du altid står tørskoet ud af bilen.

Pris:

Fra kr. 62.999,-
Inkl. moms & standard montering

null
Calux single carporte

Se vores priser

Din bil står særdeles godt beskyttet mod vind og vejr.

CALUX SINGLE CARPORT

CALUX single carport er, ligesom CALUX dobbelt carport, en elegant kvalitets carport i galvaniseret og derefter pulverlakeret stål – bare mindre. Her er god plads til en bil. Og dén bil står særdeles godt beskyttet mod vind og vejr.

Ligesom sin storebror, CALUX dobbelt carport, kan carporten fås med sider og endevæg eller skur. Der er mange variationer af CALUX carporten at vælge mellem – til at dække næsten alle behov.

Pris:

Fra 47.999,00,-
Inkl. moms & standard montering

Bestil din nye CALUX carport i dag

Værdsæt morgenen, hvor du undgår at skrabe is. Og øjeblikket, hvor du parkerer hjemme efter en lang dag på arbejde.

Bestil din nye CALUX carport i dag. Vælg, hvornår du vil have den monteret. Og betal først når alt står klar på din matrikel.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.