Ring til os på 70 20 60 28
Carport Viewer

Hvem er vi?

FOR ÆSTETIKERE MED SMAG FOR KVALITET OG DESIGN:

Hvis prisen er rigtig – hvorfor så ikke vælge den carport, du allerhelst vil have?

Carporte, garager og redskabsskure ligner typisk det, de er: Tilbygninger. Men det behøver de ikke gøre. Vælger du ALLVIEW, får du en langtidsholdbar investering, der matcher dit hus, og tilfører din ejendom værdi.

ALLVIEW har skabt en succes i byggebranchen ved at vende ryggen til skrabede standardløsninger og traditionel vanetænkning. Vi har lanceret et nytænkende koncept på fremtidens lækreste stål carporte, og overliggeren er høj:

ALLVIEW stræber efter at være Best In Class til en knivskarp, fast onlinepris – uden at gå på kompromis med noget. Overhovedet. Vores carporte kan udbygges med skur eller der kan monteres sider som afskærmning – også længe efter at carporten er monteret. Så man er aldrig låst fast i en carport løsning fra ALLVIEW.

Vi designer, udvikler og konstruerer selv vores løsninger, som vi får produceret på fabrikker, der er underlagt kontrol af Teknologisk Institut/Dancert. Hvert eneste ALLVIEW produkt er CE-mærket, kvalitetstjekkes nøje under ISO certificering, og har – inden det forlader vores produktion – været igennem mange hænder og omhyggelige vurderinger.

Med ALLVIEW får du din nye carport leveret og monteret på din matrikel. Du skal bare vælge din favorit – så klarer vi resten.

Velkommen hjem til ALLVIEW
– Peter Hedegaard, direktør

HVORFOR ALLVIEW?

10 års garanti

ALLVIEW er CE-mærket – Din garanti for, at EU-krav til sikkerhed, sundhed og miljøbeskyttelse opfyldes (certifikat nr. 1073-CPR-468).

Second to none designløsninger i vedligeholdelsesfri materialer

Markedets mest mobile løsning. ALLVIEW fastgøres med ekspansionsbolte og kan flyttes, hvis det bliver nødvendigt.

Hurtig levering og montering i hele Danmark – Jylland, Fyn, Sjælland og øerne

Levering og montering følges HELT til dørs

Oplagt ved nybyggeri og renovering – og for typehus firmaer/boligforeninger, der ønsker en kvalificeret leverandør ved projektering af større anlæg.

Carporte på special mål eller specielle løsninger. Kontakt os for at snakke om netop din rigtige løsning

Vi anbefaler at man henter en ledningsplan i Ledningsejerregistret (www.ler.dk) således at man er helt opdateret på hvor rør og ledninger går på grunden. Vær opmærksom på at det kan tage op til 5 dage at få opdaterede tegninger tilsendt fra dette arkiv.

SÅ NEMT ER DET:

RÅDGIVNING AF FAGMAND
Vi hjælper dig i beslutningsprocessen. Hvad er dine krav til ny carport? Hvordan skal carporten se ud? Kontakt os i dag på info@allview.dk eller +45 70 20 60 28 og få svar på store og små carport-spørgsmål.

NEM BESTILLING
Find din favorit carport – en løsning, du bliver glad for mange år frem. Kontakt os på tlf. eller mail med dine ønsker og så er du hurtigt og nemt i gang med din nye carport.

HURTIG LEVERING OG MONTERING
Du får din nye ALLVIEW carport i løbet af 3-4 uger. Vælg en monteringsdag der passer dig. Carporten leveres 1-5 dage før den aftalte monterings dag.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 20 60 28 eller via kontaktformularen her på siden.

Kampagne tilbud

Køb en valgfri ALLVIEW carport og få en gratis side eller endevæg med i købet.

Spar kr. 8.000,00 – 17.500,00.

Gælder for køb med levering og montering i februar måned 2023.

 

Eller køb en CALUX dobbelt carport uden væg for kr. 67.999,00 inkl. levering og montering. Tilbuddet er gældende for levering og montering i februar måned.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.